INFO LIVE LEADERBOARD

Med Tigolf Live Leaderboard blir tävlingar mer likt de stora tävlingar proffsen spelar.

TIGOLF LIVE LEADERBOARD SYSTEM UTE PÅ BANORNA.

SOM SPELARE får man full koll på startfältet och vet hur man ligger till under hela tävlingen i realtid. Tävlingen kan följas av släkt, vänner och kollegor på internet.
En spelare i varje boll får en handenhet med sig där denne för in scoren för de fyra i bollen under hela tävlingen.

Ett exempel: Du har tre hål kvar och tycker det har gått ganska dåligt för dej där ute på banan. Du kikar ned på handenheten och upptäcker att du ligger endast 2 slag ifrån toppstriden. PULSEN ÖKAR och du skärper till dej extra de sista hålen för att ge de andra en match. Utan Tigolf Live Leaderboard hade du kanske ej haft denna information till hands.

FÖR ARRANGÖR/KLUBB blir scorehanteringen effektiv då det är spelarna som fyller i resultatet direkt i systemet via mobiler ute på banan. Resultaträkningen blir då snabb och arrangör/klubb kan koncentrera sig på kunden och snabbt komma igång med bankett och prisutdelning efter att sista score fyllts i.

Extratävlingar så som Längsta drive och Närmast hål läggs enkelt in när man lägger upp tävlingen. Spelarna fyller i sina resultat på de olika extratävlingar, där de också i mobilen ser vad för stunden bästa resultat ligger på.
Möjlighet till frågesport i mobilen finns också.